IZJAVA DANA: Pazite kome trubite iz svojih automobila

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Dejan Mihailović, Novosađanin, koji je u subotu zato što je trubio građanima koji su išli na miting Aleksandra Vučića i duže vreme prelazili ulicu na crveno svetlo, pred maloletnom ćerkom izvučen iz kola od strane policije

“Dočekao sam u svom gradu da me psuju, hapse ni zbog čega, i to pred detetom, i da mi prete, a da ja ne mogu ništa da uradim. Očekujem da dobijem kaznu zato što sam trubio, ako je to stvarno prekršaj. Ali očekujem i da policajac bude kažnjen zbog svog ponašanja, pretnji i napada na mene bez razloga, i sve to pred detetom”

Izvor: Beta

Foto: Beta

Komentari 6

 1. Dobra Duša

  E pa tako mu treba. Hoće on na njih. Oni imaju prvenstvo prolaza i na crveno jer idu grupno na miting budućeg nam predsednika. Biće to naš ponos a ne kao ovaj sadašnji. I on trubi njima. Ako treba, morao je i pola sata da stoji iako mu je zeleno, sve dok oni ne prođu. Sve je to za naše dobro a on nije ni svestan toga. Za 17 godina će videti da nam je bolje i da nije trebao da trubi.

 2. Александар

  Не разумем аргумент “без разлога”. Водити рачуна о понашању и један лекарски преглед би добро дошао за родитеља. Полиција не мора да води рачуна да ли је неко са дететом или није, него родитељ и возач.

  • guki

   Verovatno ti prezime pocinje na slovo V

  • Trta

   Mali Alek pa to si ti!

  • OMBUDSMAN SALE

   ŠA STO NISI LAZIRAO POTPIS CRNI ALEKSANDRE. EVO RECIMO JA …

 3. OMBUDSMAN SALE

  A DA LI SU PESACI PLATILI KAZNE STO SU PRELAZILI NA CRVENO. SLOBODNO TO IZNESI KOD PREKRSAJCA A ZA PANDURA NAPISI PRIJAVU ODMAH. INACE NE/PITAM SE DA LI SU PLACALI PARKING TOLIKI AUTOBUSI ZADNJE IM BILO