IZJAVA DANA PLUS: Ana Brnabić, lično

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Obraćanju na konferenciji posvećenoj borbi protiv govora mržnje i zločina iz mržnje, premijerka Ana Brnabić dala je i ličan ton:

“Ne znam, iskreno, da li je besmislenije kada se čuje da zbog drugačije seksualne orijentacije nisam dostojna da vodim Vladu Srbije ili da sam postavljena da vodim Vladu upravo i samo zbog toga”.

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot

Komentari 1

  1. Dr Miggyy

    Да ли зна Ана Брнабић шта је рекла и шта је хтела да каже речима “Србија – мала земља херој промена у XXI веку”. Промене које она помиње ништа боље Србији ни су донеле, донеле су да просечни стандард и плате грађана су на нивоу Мозамбика и Зимбабве, тј. афрички и најнижи у Европи Људи умиру од глади, гладни извршавају самоубиства, резерва храном налазе у контејнерима за смеће, не развијамо националну кухињу, већ народне. Можда је фамозна промена што је она прва “женског” пола премијерка, још најмлађи председник Владе и прва политичарка која је признала своју геј сексуалну оријентацију. Дигитализација Србије је постигла велики успех. Остаје још Влада да пређе на електронске цигарете.