• English
X

Izjava dana

IZJAVA DANA PLUS: Ispovest bivše supruge Siniše Malog za datum 25. april 2016.

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Bivša supruga gradonačelnika Beograda Marija Mali ispričala je za Mrežu za istraživanje kriminala i korupcije “KRIK” šta joj je Siniša Mali rekao dan posle rušenja u Savamali

“Ja sam u to vreme bila u Crnoj Gori sa decom koja su bila na raspustu. Izbori su bili 24. aprila, on je odmah sutradan došao avionom. Ispričao je to kao najobičniji dogadjaj. ’Imao sam problem, neki nisu hteli da se isele. Organizovao sam akciju raščišćavanja. Došli ljudi u sred noći, malo tamo nešto polupali. Ništa strašno nisam uradio.’ To su bile, po njegovim rečima, neke barakice tamo, kolibice.”

Povezane vesti

Izvor: Krik

Foto: Beta

Komentari 5

 1. Ко је лош, а ко је био гори

  Изјави детета од 5 година се више верује него изјави бившег супружника – нарочито остављене супруге. На страну што је, вероватно рекла истину. Иначе, рушење барака због изградње било чега новог је у целом свету нормално, осим код нас – ако си против АВ.
  Молим вас да смислите хиљаду других разлога за промену власти, а не овакве глупости.

  • Carmino Gallante

   Ja ne znam odakle vama informacija da se u svetu rusi NE ZAKONITO bez ikakve dozvole u sred noci sa fantomkama i da je to normalno!!!! Ako su objekti barake ilegalne, onda su mogli da ih sruse normalno kao svuda u svetu… A ako se nelegalni objekti ruse u sred noci i za to niko ne odgovara i nikoga ne interesuje, onda mi mozemo da se skupimo i da sa fantomkama srusimo vikendicu od predsednika Nikolica jer znamo da je nelegalna, a i to je normalno u svetu da predsednik ima ne legalne objekte, jel da!!!!

 2. Avangarda

  @ Ко је лош, а ко је био гори,

  Poenta je da je ovde na delu bio suspendovan Ustav ove države, da policija NIJE izašla po pozivu građana, a ne da li je na čelu AV, VŠ, ID ili neko drugi.

  Za takve stvari u normalnim državama pada vlada, a u onima koje teže tome ostavku podnosi ministar policije.

 3. Pingback: Vučić: Sutra temeljan odgovor o Sinišim Malom - Bizlife.rs

 4. Pingback: Veče na Dan zaljubljenih sa premijerom Vučićem na RTS-u - Bizlife.rs