IZJAVA DANA: Sergej u svom stilu “isprozivao” naše sportiste

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: TV Prva

Glumac Sergej Trifunović o uspešnim srpskim sportistima

Ne vidim da se neki uspešni sportista, a imamo ih pun kofer, oglasio povodom bilo kakve političke situacije u poslednjih dvadeset godina. To je zato što ih baš zabole, žive napolju, imaju lepe pare i neće da se zameraju. A u zemlji katastrofa.

Izvor: B92

Foto: TV Prva

Komentari 4

 1. Twixie

  Ma ovaj lik je psiho. Kad kod sam naleteo na njega, kao gosta u nekoj od emisija, nisam uspevao da ga slušam duže od dva minuta. Neurotičan, unezveren, neuračunljiv, deluje opasno po okolinu. Ne znam da li je takav zbog dejstva nekih droga, alkohola ili psihičke bolesti ali mi je svaki put bilo neprijatno da ga gledam i slušam.

 2. Ivan

  Car !

 3. boris

  ali si ga gledao i slušao

 4. Nick

  Najlakse je osudjivati ljude pa i sportiste, naravno… Interesuje me kako je on sebi uopste dao za pravo da ,,proziva” sportiste kada nije bio jedan? Moze samo da pretpostavlja kako sportisti zive ili da zakljucuje na osnovu naslova u medijima, sto pretpostavljam da i radi… Ne zaradjuju svi nasi sportisti tolike pare, vecina nas i mnogo manje od njega sto je jako ironicno… Naravno da cemo ziveti van zemlje jer ako je u pitanju individualni sport ne postoje uslovi za rad!!