IZJAVE DANA: Vukša vs. Vesić u epizodi “GSP i SNS”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: FB, Beta

Za veliki predizborni miting u Kombank areni u petak, Srpska napredna stranka iznajmila je i autobuse GSP Beograd, a aktivistu Filipa Vukšu nije mrzelo da broji autobuse oko arene

Iz saobraćajnog pogona Novi Beograd je za potrebe mitinga, izdvojeno 18 vozila, iz pogona Karaburma 17 vozila, a iz pogona Zemun 8. GSP Beograd, zaista, ima organizovano iznajmljivanje vozila i ono se ogleda u tome da vi možete da iznajmite jedno dva, do pet vozila, ali ne možete da iznajmite 43, usred radnog dana, usred špica kada treba da ih je najviše na ulicama. Osim što su sa pojedinih linija skinuta vozila, ona koja treba da se uključe isključivo u toku trajanja jutarnjeg, odnosno popodnevnog špica nisu uključivana.

Utisak gradskog menadžera Gorana Vesića je, ipak, drugačiji

Grad iznajmljuje autobuse svakome ko želi da ih plati. Koliki je broj autobusa – ne znam, takve informacije možete da dobijete u Sekretarijatu za javni saobraćaj. Naravno da gradski saobraćaj nije trpeo i to je jedna zlonamerna insinuacija koja zaista ne stoji. Mi iznajmljujemo one autobuse koji su u rezervi.

Izvor: N1

Foto: FB, Beta