Brnabić: Za godinu ili dve konačno ćemo videti efekte reformi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Mandatarka Ana Brnabić izjavila je sinoć da će Vlada Srbiji koju će predvoditi nastaviti kontinuitet svega onog što je radila prethodna vlada Aleksandra Vučića.

Ona je rekla da za razliku od prethodnih vlada, njoj je ostavljen lakši posao, jer joj je ostavljena „puna kasa, finansijska sigurnost,stabilnost i disciplina“, i dodaje da će se 2018. i  2019.  „konačno videti efekat tih teških reformi“.

Ona je istakla i da je “100 odsto fokusirana” na izradi ekspozea, da se nada da će biti izabrana u parlamentu i da je pratila raspravu koja se vodila u Skupštini Srbije.

Brnabićeva je rekla da će u ekonomskoj sferi fokus biti na tri stvari većem rastu bruto društvenog proizvoda, uspešnom završetku sedmog aranžmana s Međunarodnim monetarnim fondom i poboljšanje pozicije Srbije na Doing business listi Svetske banke.

Mandatarka je najavila je i da će insisitirati na još dva bitna cilja vlade digitalizaciju i omogućavanje da Srbija postane idealno mesta za filmsku industriju, a zašta ima niz preduslova.

Mandatarka Ana Branabić izjavila je da će njen ekspoze trajati oko sat vremena i da jedva čeka da počne da radi kao premijerka Vlade Srbije.

Ona je odbacila primedbe opozicije koje su se čule prethodnih dana, da će biti “fikus, ikebana, marioneta…” dodavši da joj Vučić, dok je bio premijer, nikada nije rekao “obrati pažnju na toga i toga… ili tako nešto”.

 

Izvor: Ag.

Foto: YouTube screenshot

Komentari 5

 1. novikorisnik

  opet za 2 godine….kad če bre te 2 godine da prođu, traju od kako ste na vlasti…oni prethodni bar nisu davali rok od 2 godine….

 2. Marija

  Ekspoze i dve godine do boljitka… Pa hahahahahahahahahahahahaha…

 3. jasna

  Ovo je da pukneš od muke…dve po dve…dvadeset…dvesta…
  Odosmo mi u “Honduras”.

 4. Crk'o do boljitka

  Dve po dve i prodje zivot ….a boljitak samo za pacove…..

 5. siniša blagojević

  Pa da to je namještaljka,ali ne za naivne