• English
X

Vesti dana

Da li Beli i Vučić znaju da se narod opet “loži” na Tita?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Dva predsednička kandidata juče su u svojim obraćanjima medijima pomenuli Josipa Broza Tita. Slučajno?

Prvo je kandidat Aleksandar Vučić u Novom Pazaru govoreći o carinskoj uniji rekao da je to projekat koji bi spojio ljude, da žive u miru i dodao:

„Ni Tito nije bio glup kad je gradio prugu, u čemu su učestvovali i Srbi i Bosanci i Hrvati, jer su narodi zajedno gradili i živeli u miru.“

Tita je pomenuo i Luka Maksimović ili Ljubiša Preletačević Beli. On se sinoć na RTS-u gde se od subote predstavljaju kandidati za predsednika Srbije, obratio video snimkom gde je između ostalog rekao da

„želi da spoji Istok i Zapad, kao što je to uspeo Josip Broz Tito“.

“Treba da izađete na izbore, jako je bitno. Dosta ste sedeli kući, ništa niste radili. Suština je da sada uradite nešto novo i bitno, izađite 2. aprila na izbore i zaokružite broj pet  –  Ljubiša Preletačević Beli. Ljubi čika, bez sikiranje”, poručio je Preletačević građanima Srbije.

Zanimljivo je i da je dnevni list Alo! na naslovnu stranu stavio vest o novom atletskom stadionu u Novom Pazaru koji je otvorio Aleksandar Vučić sa naslovom: “Vučić dočekan kao Tito!”

Inače, prema najnovijem istraživanju Ipsos stratedžik marketing ova dva kandidata trenutno imaju najveću podršku. Kako govori to istraživanje koje objavljuje Blic, Vučić ima 53 odsto podrške, a Preletačević je na drugom mestu sa 11.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot

Piše: M.M.