Gaf Saše Jankovića tema dana u medijima (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: N1 screenshot

Tema dana u medijima je izjava predsednika pokreta “Slobodni građani Srbije” Saše Jankovića koji se na N1 televiziji “našalio” sa novinarkom Minjom Miletić.

Komentarišući to što je 18 dana pre formiranja pokreta “Slobodni građani Srbije”, organizacija istog imena registrovana u Novom Sadu, Janković je rekao da “to jedna redovna začkoljica u nastanku ovakvih pokreta”.

Janković je dodao da će taj problem biti rešen, i da su osnivači pokreta ovlastili Predsedništvo da uredi statut pokreta, uključujući i problem imena.

“Nemojte se ljutiti što vam neću reći kako će ime da glasi, mogu da vam kažem, ali onda ću morati da vas… poljubim”, šaljivo je poručio Janković.

Ubrzo ovo je postalo glavna tema na društvenim mrežama i u medijima.

Povodom gostovanja Saše Jankovića u jutarnjem programu “Novi dan” , televizija N1 saopštila da najoštrije osuđuje način na koji je bivši ombudsman odgovorio na pitanje novinarke Minje Miletić.

“Ne mereći težinu uvreda, koje se kontinuirano i od strane vlasti i od strane opozicije upućuju novinarskoj profesiji, N1 najoštrije osuđuje ovakav odgovor kao neprimeren i potpuno neprihvatljiv. Odgovor bivšeg ombudsmana je novi primer da političke elite u Srbiji, nezavisno od toga da li su vladajuće ili opozicione i novinare i medije tretiraju na neprihvatljiv način,” kaže se u saopštenju ove televizije.

Janković je ubrzo na svom Tviter nalogu rekao da se kaje zbog ove izjave.

Novinarka N1 Minja Miletić rekla je danas u programu televizije da je, što se nje tiče ,“izvinjenjem Jankovića ta priča završena”.

Izvor: BIZLife/N1

Foto: N1 screenshot

Piše: M.M.

Komentari 7

 1. IVI

  Kakva frigidna i dosadna ova muskobanjasta voditeljka! A nije jedina, ima ih i previse…

  • Nata

   Eto vama Lea Kis, a nama ostavite Minju, kulturnu, odmerenu i profesionalnu.

 2. Mima

  Uopste mi nije toliko tragican komentar kao svojevremeno Gasicev, nije cak ni uvredljiv..vise ne prilici televiziji i javnom obracanju. Mediji jedva docekali, da skoce na nekog..

 3. Nata

  A da mi je AV AV to rekao, ozbiljno bih shvatila pretnju i pobegla koliko me noge nose Ovako, SJ je na metaforican i simpatican nacin pokusao da oslika situacju. Keramicari definitivno bolje prolaze i nikome ne smetaju u banana drzavi….

 4. Lenka

  Jasno da je sala bila nespretna, kao i da su je jedva docekali politicki protivnici.

 5. jasna

  A od kada je poljubac uvreda? Od svih problema ispade “poljubac” najveći?
  Baš smo jadno društvo kada se toliko time svi bave.

 6. Pingback: IZJAVA DANA: Minja je definitivno duhovitija od Saše Jankovića - Bizlife.rs