Hoće li Beograd dobiti gradonačelnicu?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Spisak potencijalnih kandidata koji će predvoditi izbornu listu za Beograd predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić sveo je na dva imena, piše “Blic”. Kako navode, reč je o dve ženske osobe.

Kako piše Blic, kandidatkinje koje figuriraju za čelnu poziciju u gradu nisu učlanjene u SNS, već je reč o nestranačkim ličnostima.

“Čuli smo da će predsednik Vučić izabrati kandidatkinju koja nije u SNS, ali se obe nalaze na listi 650 imena koja su ga podržala tokom predsedničke kampanje. Najverovatnije će biti neko iz sveta biznisa ili nauke”, navodi izvor “Blica” iz vrha SNS.

Dosad se kao najozbiljnija za mesto gradonačelnika pominjala Irena Vujović, predsednica beogradske opštine Savski venac. Iako se, bar za sad, od te ideje odustalo, ona će, kako piše Blic, sigurno biti u timu koji će voditi Beograd.

Rukovodstvo naprednjaka do kraja novembra doneće odluku o izborima, a do tada bi trebalo da se zna ime žene koja će predvoditi listu, navodi list.

“Vučić će se uskoro i sam uključiti u kampanju za beogradske izbore. Mnogo više vremena će provoditi u obilasku gradskih opština i u razgovoru sa beograđanima, nego što je do sada činio”, kaže izvor lista.

Izvor: Blic

Foto: YouTube screenshot

Komentari 1

  1. vasilije

    Ajde da se nadamo da ce te zene imati momke!!!