Knez Petrol Arena – realno?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Spreman sam da za sponzorisanje Arene dam više nego hrvatska “Atlantik grupa”, logično je da najveća srpska dvorana nosi ime neke srpske firme, kaže Srđan Knežević, vlasnik “Knez petrola”.

Vlasnik benzinskih pumpi “Knez petrol”, biznismen Srđan Knežević Knez, zainteresovan je da postane generalni sponzor beogradske Arene! Za to je, kako kaže, spreman da plati više od 800.000 evra, koliko je ponudila “Atlantik grupa” hrvatskog biznismena Emila Tedeskog.

Knežević za Informer kaže da je veoma motivisan da bude generalni sponzor naše najveće dvorane i da se nije javio na javni poziv, koji je zvanično istekao 12. septembra, samo zato što nije ni znao da Arena traži sponzora.

Knezevic_KnezPetrol.jpg

– Iz novina sam u subotu saznao da je hrvatska kompanija “Atlantik” jedina dala ponudu za generalno sponzorstvo beogradske Arene. Prema mojim saznanjima, Hrvati su ponudili 800.000 evra za petogodišnji sponzorski ugovor sa Arenom, iako je u javnom pozivu pisalo da za taj period sponzor treba da plati 1,25 miliona evra. Prvi put sam tada uopšte čuo da je naša dvorana raspisala javni poziv za generalno sponzorstvo. Da sam znao, i ja bih se sigurno prijavio! Spreman sam da platim više od 800.000 evra za taj ugovor i apelujem na nadležne u gradu i Areni da to uzmu u obzir. Ako je moguće, neka produže rok za ponude potencijalnih sponzora – priča Knežević.

Izvor: Informer

Foto: Beta

Komentari 1

  1. zec

    .. a struju kači na divlje na benzinsku pumpu kod zemunske mlekare…