• English
X

Vesti dana

NARAVNO DA SE MOŽE: Dva člana Nikolićevog tima tražili novi posao i našli ga

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot

Upravni odbor Radio-televizije Srbije izabrao je 15 članova Programskog saveta RTS-a, među kojima su Ivona Katić i Aleksandar Zagorac koji su zaposleni u sektoru za saradnju sa medijima u Predsedništvu Srbije.

Članovi Programskog saveta izabrani su sa liste od 28 kandidata koje je predložio Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije.

Povezane vesti

Na sednici koja je održana 6. februara članovi Odbora iz redova opozicije najviše primedbi imali su jer su među kandidatima i zaposleni u Predsedništvu Srbije.

Kako se navodi na sajtu RTS za članove Programskog saveta RTS-a izabrani su Mirjana Maksimović, Tijana Kasper, Želimir Gvardiol, Maja Radović, Ivona Katić, Borka Popović, Aleksandar Zagorac, Balša Đogo, Milivoje Pavlović, Predrag Obradović, Vladan Terzić, Ivan Karl, Snežana Cvetković, Vuk Žugić i Jovanka Todorović Savović.

Dodaje se da je izbor je obavljen u skladu sa Zakonom o javnim medijskim servisima i Pravilnikom o postupku i uslovima izbora imenovanih lica u JMU RTS.

Izvor: Beta

Foto: Screenshot

Komentari 1

  1. Aleksandar

    I naravno neke dve profuknjace,nisam ni ocekivao neke obrazovane,postene i sa posteno stecenim diplomama ozbiljnih fakulteta…