Otvaranje IKEE: Čekači, razgledači, stajači u redu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

Prvi kupci ušli su tačno u deset sati u otvorenu robnu kuću Ikea u Bubanj Potoku (u četvrtak, 10. avgusta), pored Beograda, a zaposleni su ih dočekali gromoglasnim aplauzima. Neki su čekali i nekoliko sati da bi među prvima ušli u Ikeu. Tokom prva dva sata od otvaranja robnu kuću je posetilo 3.985 građana.

Građani su u ogromnim redovima čekali da uđu u novootvorenu robnu kuću, a Ikea je saopštila da je u prva dva sata, od 10 do 12 sati prodato 372 hot dogova, usluge restorana je koristilo 306 gostiju

Ovo su neke od najzanimljivijih reakcija posetilaca:

Jedan stariji sugrađanin je prokomentarisao:

„Ne, ne, samo razgledanje. Iz principa ne kupujem ništa. Prvo razgledam… A znate ko kupuje? Žene! Žena je stub kuće, pa žene imaju ukusa, opredeljenja, neka žena malo izvdvoji iz svog budžeta.“

Jedna posetiteljka je rekla –

„Samo razgledam danas.“

Na pitanje “Zašto vam je važno da baš danas, prvog dana, budete ovde?“, posetilac odgovara –

“Čisto iz radoznalosti, i uvek hoću prvi da budem.”

“Kad budem imala više para”

odgovara sugrađanka na pitanje – “Imate li plan za kupovinu?”

Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da će prvo u Ikei da kupi – oklagiju i dasku za sečenje mesa, jer se proizvode u Ćupriji.

I na Twitteru je bilo prilično zanimljivo…

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/Printscreen

Komentari 3

 1. branka

  Gradonačelnik Beorada g.(M)mali. reče: IKEA, njenim otvaranjem postali smo evropska METROPOLA, ne znam da li da plačem od radosti ili da se smejem-šta nas snadje? Jedna moja vršnjakinja mi reče, on je mlad pa ne zna, slušajno je dobro ispalo. Mi smo zaboravili da smo metropola još od prošlog veka – od početka gradnje metroa ( od tada pa do danas nije se sagradio beogradski metro, već se govorilo: sa radovima se stiglio do pola). Tako da Beigrad, oko pola veka nosi titulu izvedenu od reči metroa i pola =METROPOLA. Što je bila samo naša autohtona šala. Gospodine Mali, gradonačelniče BEOGRADA- METROPOLE. Savet — nekad je pametnije da se neoglašava-da, da se ćuti. Pogledajte na intrnetu, neka VAM neko pokaže šta su gradovi metropole .

 2. Miroslav

  @Branka: Metropola (od starogrčke sintagme metropolis metèr = majka + polis = grad, dakle nešto kao majka grada.
  Nema veze s podzemnom železnicom.
  Pre nego me proglasite za Malijevog bota, proverite činjenice.

  • Немања

   @Мирослав, мислила је на стари виц која гласи у фазону- Београд је метропола јер има метро до пола. Разумете, метро+(до)пола=метропола.