Ovo je EY Preduzetnik godine

PinterestFacebookTwitterShare

Radojko Janić, vlasnik kompanije Radijator-Inženjering, dobitnik je prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine koje međunarodna revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodeljuje jubilarni peti put, a nagradu su mu uručili direktor Razvojne Agencije Srbije, Željko Sertić i Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

 Pored glavne nagrade, priznanja su uručena prof. dr Snežani i Urošu Đorđević koji stoje ispred porodične kompanije Agrounik u potkategoriji EY Inovativni Preduzetnik godine i Dušku Radoviću, vlasniku kompanije Transfera u potkategoriji EY Brzorastući Preduzetnik godine.

„Priznanje od strane kompanije EY i žirija koji čine moje kolege preduzetnici vrhunac je karijere koji jedan preduzetnik može da doživi. Ono takođe predstavlja i još jednu obavezu celoj mojoj porodici i svim zaposlenim u kompaniji Radijator Inženjering da još više radimo, proizvodimo i tehnološki se unapređujemo. “, izjavio je Radojko Janić, pobednik ovogodišnjeg takmičenja EY Preduzetnik godine.

 Kompanija Radijator-Inženjering iz Kraljeva, na čelu sa gospodinom Radojkom Janićem, uspešno posluje već 25 godina. Delatnost kompanije je montaža i održavanje centralnog grejanja kao i proizvodnja kotlova na čvrsta goriva, biomasu i naftu. Radijator-Inženjering danas zapošljava preko 400 radnika od kojih je 40 diplomiranih mašinskih inženjera koji svakodnevno rade na usavršavanju kvaliteta proizvoda.

Kao nosilac priznanja EY Preduzetnik godine 2016, Radojko Janić, predstavljaće Republiku Srbiju na izboru za Svetskog EY Preduzetnika godineTM, u junu mesecu u Monte Karlu.

Izvor: BIZLife