• English
X

Vesti dana

Produženo radno vreme muzičke fontane

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Na zahtev građana JKP ”Beogradski vodovod i kanalizacija” odlučilo je da produži rad muzičke fontane na Slaviji do 24 umesto do 23 sata, kako je bilo do sada, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje. Shodno ovoj promeni, fontana će ujutru počinjati sa radom u 9 umesto u 8 sati.

Muzika će se emitovati radnim danima od 9 do 11 i od 20 do 22 sata, a vikendom od 9 do 12 i od 20 do 23 sata, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, ova odluka doneta je na zahtev građana koji tokom leta više vremena provode na gradskim trgovima u kasnim večernjim satima.

U saopštenju JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” ističe se da promenom radnog vremena žele da izađu u susret svim građanima i da im omoguće da uživaju u najvećoj muzičkoj fontani na Balkanu.

Povezane vesti

VIDEO DANA: Čuvari fontane

Fontana na Slaviji je kako su je gradski čelnici nazvali turistička atrakcija, a u prvim danima rada građani i turisti najviše su

Fontana vest dana

Piše: Aleksandar Mijailović Ne možemo sa sigurnošću da kažemo, ali procentualno, poređenjem površine, namene i značaja, fontana na Slaviji je daleko zastupljenija

Izvor: Beoinfo

Foto: YouTube screenshot