Šest kamiona dovezlo u RTS koverte za „Uzmi račun i pobedi“. U subotu izvlačenje

koverte_pix
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima i slipovima koje su građani poslali za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ preneto je iz Glavnog poštanskog centra u Zemunu u Studio 8 RTS-a u Košutnjaku, gde će u subotu biti izvučene prve nagrade, javlja RTV.

Radnici JP „Pošta Srbije“ transportovali su koverte u konvoju od šest kamiona, a prevoz do studija RTS-a obezbeđivao je MUP Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Primopredaju koverata kontrolisala je Komisija u kojoj su bili predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija – Poreska uprava i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Komisija je od zaposlenih iz JP „Pošta Srbije“ primila spisak sa ukupnim brojem dopremljenih vreća i koverata koji su obe strane potpisale. Takođe, sačinjen je i spisak pošiljki koje su pristigle u neadekvatnim kovertama i time ne ispunjavaju uslove za učestvovanje u nagradnoj igri, a kojih je ukupno bilo 158.

U prisustvu članova komisije istovareno je 3.156.016 pošiljki iz 1.653 vreće i one su deponovane u bazen dimenzija 23 sa 12 metara.

Studio će do poslednjeg izvlačenja 31. marta obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video nadzorom.

Sve koverte koje budu pristigle do 10. marta 2017. godine, do 23 časa i 59 minuta, učestvovaće u prvom izvlačenju nagradne igre u subotu 11. marta u direktnom TV prenosu na Prvom programu RTS-a od 17:45 časova.

Koverte pristigle od 8. do 10. marta takođe će biti prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbeđenje MUP Srbije, navodi se u saopštenju.

Izvor: RTV

Foto: Pixabay