Šta pred utakmicu sa Brazilom poručuju fudbaleri, a šta Nada Macura

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP

Dok se približava večerašnji sudbonosni meč po našu reprezentaciju, za vas smo izdvojili neke od poruka koje su pred odlučujuću utakmicu sa Brazilom poslali sami fudbaleri, ali i najpopularnija doktorka u Srbiji.

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov:

Mi uvek igramo sami protiv sebe. Ako sami ubedimo sebe u neke stvari, može svašta da se desi. Biće to velika utakmica, ali moramo da budemo psihički spremni. Ako jedan Brazil govori o pritisku, možete onda da zamislite da ćemo ga i mi imati. Mi znamo da se nosimo sa tim, ali mislim da će psihologija pred utakmicu biti odlučujuća. Ako zaista verujemo da ćemo pobediti, onda ćemo to i da uradimo.

Reprezentativac Sergej Milinković Savić:

Moramo da zaboravimo šta je bilo (poraz od Švajcarske 2:1) i okrenemo se meču života. Nemaš puno prilika da igraš protiv Brazila, igrao sam protiv njih na Novom Zelandu, ali sada je nešto drugačije, viši nivo sa iskusnijim igračima. Ipak, tada je Srbija tada uspela da isfrustrira Brazil za titulu i to mi je pozitivna slika pred novi duel.

Nekadašnji fudbaler (i to baš u Brazilu) Dejan Petković Rambo:

Ako neko misli da ne može da iznenadi Brazil onda bolje da ne izlazi na teren. Kada sam igrao fudbal, ako sam mislio da ne mogu da pobedim, onda kažem da me boli nešto… Šanse nisu ogromne, ali to ništa ne znači u fudbalu.

Doktorka Nada Macura:

Pozdrav našoj reprezentaciji i da ne bude šlogova kod naših gledalaca.

Izvor: različiti mediji

Foto: Beta/AP