• English
X

Vesti dana

Stamatović najavljuje krivičnu prijavu protiv Zorane Mihajlović

PinterestFacebookTwitterShare

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović saopštio je danas da će podneti krivičnu prijavu za klevetu protiv ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da Stamatović nije nikakva žrtva i da nikada nije dostavio kompletnu dokumentaciju za dozvolu za izgradnju kabinske žičare – “gondole” i da su protiv njega već podnošene krivične prijave.

Stamatović je ocenio da “bezobrazluk i drskost ove ministarke za sve i svašta koja se javno hvali da je zapadni igrač, nema granice”.

– Ona se Zlatiborcima smeje u lice i kaže da možemo da ležimo ispred ministarstva, ali ona neće da potpiše dozvolu. Kao da je pečat za dozvolu ponela iz rodne Tuzle, kao da ga je od nekoga dobila u amanet, ona veruje da će sto puta ponovljena laž da postane istina – naveo je Stamatović.

On je u saopštenju ocenio i da je Zorana Mihajlović “vođa antisrpskog lobija u Srbiji”.

Prema njegovim rečima, “Zlatiborci njoj i njenom šefu nisu poverovali ni na poslednjim izborima gde su naprednjačke kabadahije i raspikuće doživele ponižavajući poraz”.

– Otuda njena osvetoljubiva hajka na nas koji tražimo svoje pravo na rad, braneći svoju dedovinu i očevinu, državnu zemlju od naprednjačkih uzurpatora – naveo je Stamatović.

Stamatović je dodao da se tvrdnjom da na Zlatiboru caruje “organizovani kriminal” i da će to ona “sprečiti formiranjem naprednjačkog rezervata Park prirode, Vučićev režim potpuno razotkrio”.

– Posle ovoga, nema nazad. Mi idemo napred i izgradićemo svoju gondolu i sačuvati našu zemlju, a raspikuće neka čine što je njihovo – rekao je Stamatović.

Povezane vesti

Krivična prijava zbog gondole bez dozvole

Protiv predsednika Opštine Čajetina Milana Stamatovića Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture podnelo krivičnu prijavu zbog izgradnje “gondole” bez dozvole. Ministarka Zorana Mihajlović

Izvor: BIZLife/Beta