Svaka čast: Nikola Kojo oglasio da prodaje gitaru iz humanitarnih razloga

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Halo oglasi/Printscreen

U humanitarnoj akciji za pomoć završetku izgradnje hemato-onkološke klinike u niškom Kliničkom centru, poznati glumac Nikola Kojo oglasio je prodaju svoje akustične gitare. Onaj ko kupi instrument, takođe će dati doprinos akciji jer sav novac ide NURDOR-u za opremanje klinike.

Kako se navodi u oglasu, Kojo je gitaru kupio kada je imao ideju da otvori svoju kafanu. A kako kafane nema bez muzike, odlučio je da odmah nabavi i jednu akustičnu bas gitaru ne bi li uvek bio spreman da zasvira. I mnogo puta je sa kolegama uz nju pevao, ali kafanu, na kraju, nije ni otvorio – navodi se u oglasu.

U videu koji prati oglas, Kojo kaže da su na gitari koju prodaje svirali mnogi zanimljivi ljudi – muzičari, glumci, pevači.

Sada je vreme da ona odsvira svoju najlepšu stvar – kaže Kojo, a prenose “Južne vesti“.

Podsetimo, na sajtu www.oglasizazivot.rs mnoge poznate ličnosti prodavaće nove i polovne stvari, a sav novac prikupljen od prodaje biće potrošen za završetak dečijeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Građani će preko akcije “Oglasi za život” moći da dođu u posed ličnih dragocenosti svojih omiljenih glumaca i muzičara, istovremeno pomažući NURDOR-u.
Osim poznatih, svaki građanin će moći da se uključi u akciju i oglasi prodaju stvari koje mu više nisu potrebne.
U NURDOR-u navode da je potrebno prikupiti još 20 miliona dinara, s tim da je država obećala da će pomoći u iznosu od 10 miliona dinara koliko iznosi PDV. Trenutno se izvode unutrašnji radovi na zgradi, a potrebno je prikupiti pare i za opremanje klinike.

Izvor: BIZLife/Južne vesti

Foto: Halo oglasi/Printscreen