Velja Ilić šalje poklon Vučiću

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Lider Nove Srbije Velimir Ilić ocenjuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne poštuje Ustav Srbije, da prekoračuje svoja ovlašćenja, baveći se platama, penzijama, autoputevima, investicijama zbog čega će mu poslati jedan primerak Ustava sa posvetom.

“Ovo vam je obavezna literatura. Pročitati, primeniti i poštovati!”, navedeno je u posveti na koricama Ustava koji će Ilić Vućiću poslati poštom.

“On govori da će se povećati plate, penzije, priča o investicijama. On je potpuno preuzeo svu vlast i sve ingerencije i nijedna institucija više ne treba da postoji dok je on tu. On priča, priča svako veče na medijima dok niko drugi više ni reč ne sme da progovori”, rekao je Ilić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Ilić je i pitao i da li je ikako moguće da se ipak poštuje Ustav ukazavši da onaj ko položi zakletvu nad njim odredbe Ustava treba i mora i da ispunjava.

Ilić je kazao i da je Srbija odustala od slanja pisma Evropskoj uniji posle referednuma o nezavisnosti u španskoj oblasti Katalonija i to, kako je naveo, zbog poziva iz EU, u kojem je rečeno da pregovaračka poglavlja sa Srbijom neće biti otvarana ukoliko pismo bude poslato.

Izvor: Beta

Foto: BIZLife

Komentari 2

  1. aleks

    Sta bunis narod.

  2. Malko

    Malo je popio … hiiiikss