VIDEO: 5 NAJUPEČATLJIVIJIH spotova u predsedničkoj kampanji

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Kampanja se bliži kraju, sutra u ponoć kreće predizborna tišina, a u nedelju ćemo saznati kako su kandidati na ovim predsedničkim izborima prošli.

Kao i svake godine, u centru pažnje su bili spotovi kandidata. Neki su se držali oprobanih recepata, a neki su uveli i određene „inovacije“. Predstavljamo vam 5 spotova koji su u ovoj kampanji bili najupečatljiviji, barem po broju komentara i pregleda na društvenim mrežama.

1.Ljubiša Preletačević Beli

Beli je hit ovih predsedničkih izbora, a u ovom spotu uz samo nekoliko upečatljivih kadrova i nekoliko reči rekao je sve što je želeo da kaže.

2.Saša Janković

Ovaj spot izazvao je dosta pažnje na društvenim mrežama. Neki ga smatraju predugačkim, ali broj javnih ličnosti koji se pojavljuju u njemu opravdavaju dužinu spota.

3.Vuk Jeremić

Trenutno je hit na društvenim mrežama. Scena mladog para u kafiću, na dobro poznatu temu. Kako kažu u komentaru „svaka slučajnost je namerna“.

4.Vojislav Šešelj

„Šešelj rep“ je izgleda pokušaj da se još više približi mlađim biračima. Možda je jedina zamerka da je umesto refrena „To je Voja Šešelj“ moglo da se smisli nešto kreativnije. Materijala je mnogo.

5.Aleksandar Vučić

Prvi u nizu Vučićevih spotova naravno da je izazvao najviše pažnje. Pre svega zato što je ovaj spot određeni broj „uticajnih blogera“ ocenio kao vrlo dobar. Svakako to je bio samo početak onoga što nas je čekalo u narednim spotovima.

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot