Vučić potvrdio učešće na Kopaonik biznis forumu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Manje od mesec dana pred početak Kopaonik biznis foruma, najvećeg ekonomskog skupa u zemlji i regionu, prijavljeno je više od 600 učesnika.

Učešće na „Srpskom Davosu“ potvrdili su Aleksandar Vučić, premijer Republike Srbije, Jorgovanka Tabaković, guverner Narodne banke Srbije, kao i devet ministara Vlade Republike Srbije među kojima su Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Dušan Vujović, ministar finansija, Goran Knežević, ministar privrede i Ana Brnabić, ministarka državne uprave i lokalne samouprave i predsednica Saveta Vlade Republike Srbije za unapređenje sektora informacionih tehnologija.

Ranije je najavljeno da će ove godine po prvi put gost biti i James Roaf, šef misije Međunarodnog monetarnog fonda za Srbiju (MMF)

Forum se, u partnerstvu sa MaterCard, održava od 7. do 9. marta u hotelu „Grand“. Skup tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije.

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot