• English
X

Vesti dana

Vučić se izvinio građanima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Kandidat za predsednika Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima zbog uvredljivih izjava funkcionera SNS-a Milenka Jovanova na račun porodice predsedničkog kandidata Vuka Jeremića.

“U ime pristojne i normalne Srbije, u lično ime, izvinjavam se svim građanima koji su makar u jednom danu pomislili da između nas nema razlike i da smo svi isti. Nismo isti i nikada nećemo biti. Moj tim i ja nikada nećemo vređati članove tuđih porodica”, naveo je Vučić u pisanoj izjavi.

On je pozvao građane da prihvate njegovo izvinjenje zbog jedne pogrešne, i to ne njegove izjave, a “dosovskim kandidatima” poručio da “nastave napade na njegovu porodicu, jer je u dosadašnjem toku kampanje jasno video da drugi program i politiku nemaju”.

Povezane vesti

Po njegovim rečima, od početka izborne kampanje, glavna meta napada gotovo svih predsedničkih kandidata nije bila njegova politika, ili politika Vlade, već on lično i njegova porodica, a u tome su prednjačili, pre svih, kandidati bivšeg režima i njihovi izborni štabovi.

“Moja porodica, moj brat, moj sin, postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata tako i njihovih timova. Razume se da su me njihove laži uvek teško pogađale, ali su oni, na žalost, time pokušali da legalizuju i legitimizuju napad na porodicu kao sredstvo političke borbe”, naveo je Vučić.

On je potom objasnio da je reagujući na to, posle još jednog u nizu napada jednog predsedničkog kandidata na njegovog brata u nastupu na RTV Vojvodina, njegov kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio “grdnu grešku” pokušavajući da im uzvrati istom merom, pominjući u uvredljivom kontekstu članove porodice tog “dosovskog kandidata”.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov izjavio je juče da supruga Vuka Jeremića, Nataša Jeremić “upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji”.

Izvor: Beta

Foto: Beta

Komentari 5

 1. Pingback: Nataša Jeremić: Ako budem nekog tužila biće to Vučić - Bizlife.rs

 2. Goran Građanin

  Ako je ovo izvinjenje šta je onda uvreda? Ako je upućeno građanima Srbije, ja ga lično ne prihvatam.

 3. fgpm

  Da sam kojim slučajem premijer Srbije i da imam ovakve saradnike kao što je ovaj SMRAD od čoveka, izveo bih ga na partijski sud, leteo bi na ulicu i učinio bih sve da završi na Sudu…
  Pitam se: koliko ovakvih imbecila u ljudskom liku živi u mojoj zemlji i kako takve spodobe vaspitavaju svoju decu!?
  Kraj je blizu a svetlo na kraju tunela obasjava sve jače i jače…Iz dana u dan!

 4. Zvonko(Kg)

  Pitam se da li bi se neko od preostalih predsednickih kandidata izvinio???Z

 5. Vladimir

  Kao i obično, svađa se sam sa sobom. Mi nit vidimo nit čujemo sem njega nikog. Alo bre o kojim ti uvredama pričaš. Samo svađaš građane Srbije i praviš od ljih zavidne balkance (kakav si ti u stvari).