Vučić: Sutra temeljan odgovor o Siniši Malom

PinterestFacebookTwitterShare

Premijer Aleksandar Vučić nije želeo da komentariše optužbe na račun gradonačelnika Beograda Siniše Malog o tome da stoji iza rušenja u beogradskoj četvrti Savamala i najavio da će sutra govoriti o tome.

Na pitanje novinara Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK), Vučić je rekao da će i na to i na mnoga druga pitanja odgovoriti sutra i da će mnoge iznenaditi njegov odgovor.

“Iznenadiće vas moj odgovor, jer ću imati šta da kažem i o vama. Kao i o njemu”, rekao je Vučić.

On je dodao da “mu ne pada na pamet” da o tome priča danas, nakon što je sa ministrom spoljnih poslova Austrije Sebastijanom Kurcom govorio o važnim stvarima.

“Sutra ćete dobiti opširan i temeljan odgovor s moje strane, nisam siguran da će vam se dopasti”, rekao je Vučić.

Bivša supruga Siniše Malog, Marija Mali optužila je u intervjuu za KRIK gradonačelnika Beograda da je organizovao rušenje u Savamali, ali i da je učestvovao u finansijskim malverzacijama.

Agencija: Marija Mali nam se nije obraćala

Agencija za borbu protiv korupcije demantovala je navode Marije Mali da im se obraćala u poslednjih nekoliko meseci povodom lažne izjave o imovini vrednoj 95.000 evra, a da su oni odbijali da stupe u kontakt sa njom.

“U evidencijama Agencije ne postoji podatak da joj se Marija Mali po bilo kom osnovu obratila”, navela je Agencija u odgovoru agenciji Beta.

Marija Mali je u intervjuu KRIK rekla da je gradonačelnik prikrio deo imovine, da je navodno tražio da izjavi da je 95.000 evra nepoznatog porekla stekla nakon smrti oca.

Ona je navela da Agencija za borbu protiv korupcije, kojoj pokušava da se požali da je izjava pod njenim imenom nije tačna, “mesecima odbija susret sa njom”.

Izvor: Beta, Agencije

Komentari 5

 1. Jovan

  Ukoliko Vucic Aleksandar sutra bude pokusao da, po ko zna koji put abolira svog kucnog prijatelja Dr Sinisu Malog, moje licno misljenje je da njega moraju uhapsiti i suditi mu zbog urusavanja svih institucija sistema u Srbiji kao i visegodisnjeg krsenja Ustava i drzavnih zakona , zbog neodgovorne politike i ugrozavanje bezbednosti zemlje.

  • Tetka

   E moj Johane,nejake si pameti.

 2. jasna

  I sve njegove glasače treba uhapsiti pa će tek tada biti drugačije u Srbiji.
  Ali nema toliko zatvora za poltrone, bahate, polupismene, nesposobne….

 3. Tetka

  Ahahajahaha,sta je zuti,frka a?

 4. Vuk

  Sinisa Mali je najveci strucnjak iz oblasti finansija u drzavi. Bio je ucenik generacije na ekonomskom fakultetu, radio je za prestizne investicione banke u Njujorku, prvi je u Srbiji stekao najprestizniju licencu iz oblasti finansija u svetu. Da li stvarno treba da iskaljujemo bes na tom fenomenalnom coveku!? Pitajte se sami.