• English
X

Vesti dana

“Vuline, molim te, bez mojih slika”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Ministarstvo odbrane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je ministra odbrane Aleksandra Vulina da se u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije ne stavljaju njegove fotografije.

Povodom inicijative ministra Vulina da se u prostorijama Ministarstva i Vojske stave fotografije predsednika, Vučić je novinarima u Osečini rekao da je on jedini predsednik koji je skinuo svoje slike iz same zgrade Predsedništva.

“Ja sam jedini predsednik koji je skinuo svoje slike iz samog Predsedništva, koji je rekao svima da po ambasadama i konzulatima ne kače moje slike”, rekao je Vučić.

Dodao je da neće da radi kao što su to “radili Tadić i Koštunica”, ni oni pre njih, ni onih posle njih čije su slike “visile po svakoj sobi”.

“Treba mi rad i dela, a ne slike”, kazao je Vučić.

On je rekao da “razume frustracije nekih ljudi”, koji uvek traže razlog da ga napadaju, i poručio da ne treba zbog slika da vode hajku protiv bilo koga, jer u vreme dok je predsednik bio Boris Tadić nisu smeli to ni da pomenu, a njegove fotografije su bile po svim ambasadama.

Povezane vesti

Izvor: N1, Beta

Foto: Ministarstvo odbrane

Komentari 4

 1. Stevan

  Jadni Julin ne da mu Dobri Bata – Aca da se uvlači. Kuku!

 2. Dr Miggyy

  Министар Вулин, својим полтронством, шлихтањем, гурањем од позади и улизавањем претпостављенима, осмислио онако поданички да окачи слике председника ΛV, са позлаћеним рамом из РТБ Бор злата, у свим канцеларијама Војске Србије са надом да ће ту идеју добродушно спровести и остали министри. Када оно се деси да му пукла, на његову велику жалост и разочарење, председник забранио му качења слике. Осим разочарења напредног министра сада мораће слику свога надређенога да окачи једино у својој глави, по свему судећи, имаће места, јер он не мисли, само осмишљава како да се додвори шефовима. Овде ће настати проблем што њему је шеф премијерка Ана Брнабић, потсећам га, а не ΛV. Он је требао да окачи Анине слике. Ово можда му не одговара због другачије сексуалне склоности премијерке, а он се по том питању не изјашњава. Онакав љигавац преживеће успешно и овај малер.

 3. IVANA

  E bre….bas živite od danas do sutra, kakav Tadić, Koštunica, Ana….. ,a zaboravisite na sliku ”mame” Mire Marković, pa ona je bar nosila cvet u kosi, a ne kao ovi danas, dosadni bez detalja….. Možda njenu sliku drži u novčaniku…hi….

 4. kiko pavlov

  SASVIM JE NORMALNO DA SLIKA PREDSEDNIKA DRŽAVE BUDE ISTAKNUTA U DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA.U AMBASADAMA, KONZULARNIM PREDSTAVNISTVIMA, ITD…
  TO NEMA NIKAKVE VEZE SA VULINOM, VUČIĆEM itd,
  ČIST JE IDIOTLUK O TOME PRIČATI.Druga je stvar da li ovi koji ne podržavaju ovu politiku koriste svaku mogucnost da napadaju ovu vlast.
  Predsednik države je institucija i to mora da se poštuje.Pričati sada da mora da se donese zakon o tome.Pa nismo mi juce stvorili ovu državu….
  I odmah da kažem ja Vučića ne podržavam niti politiku koju on zastupa.