• English
X

Vesti dana

Zajedničko saopštenje Siniše i Marije Mali

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegova bivša supruga Marija uputili su zajedničko saopštenje javnosti u kojem su poručili da će oboje ravnopravno podizati decu, kao i da u javnosti više neće govoriti o svom privatnom životu.

Siniša i Marija Mali naveli su u saopštenju da će sve buduće informacije, vesti ili izjave o njihovom privatnom životu biti neistinite, javlja N1.

Bivši supružnici su saopštili da su se dogovorili da se decidno drže dogovora koji je napravljen prilikom njihovog sporazumnog razvoda, a pre svega da ravnopravno podižu decu.

Inače, za sredu na TV Prva u emisiji „Život priča“ najavljeno je emitovanje gostovanja Marije Mali zajedno sa još tri majke koje se bore za starateljstvo. Autorka emisije Tatjana Vojtehovski rekla nam je da, što se nje tiče emisija će biti emitovana, ali da je na adresu TV Prva stiglo obaveštenje od strane Marije Mali da povlači svoju saglasnost za emitovanje emisije u kojoj je učestvovala i koja je već snimljena.

Marija Mali dobila je poziv Višeg javnog tužilaštva kako bi dala iskaz u vezi sa tvrdnjama oko imovine njenog bišeg supruga i navoda da su Agenciji za borbu protiv korupcije davana falsifikovana dokumenta.

Ona se prvi put javnosti obratila u intervjuu KRIK-u, kada je svog bivšeg supruga optužila da je odgovoran za organizaciju rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u Savamali. Tada je ispričala i da je izgubila starateljstvo nad decom pošto je podnela tužbu za nasilje u porodici protiv Siniše Malog.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife/N1

Foto: Beta

Komentari 1

  1. Pinki

    Sigurno je ucenjena samo od koga?!!! Nismo debili da ne razumemo politiku nedodirljivosti. A ti maso od gradjana Srbije veruj na “rec”.