Dani jabuke u vrtićima

PinterestFacebookTwitterShare

Mališani vrtića „Biser“ učestvovali su u radionici „Jabuka na dan“ koju je organizovao Maxi, gde su kroz igru, ples i kviz, usvajala nova saznanja o hranljivosti jabuka i važnosti zdrave ishrane.

Deca su osim što su se sjajno zabavila uz štafetne igre, poligon spretnosti, okretne igre, pokazala i zavidni nivo znanja na kvizu o higijeni, zdravoj ishrani i sportu. Na radionici je bilo najviše reči o potrebi i važnosti užine i međuobroka, koji moraju da se osim mlečnih proizvoda i žitarica, sastoje i od voća, u prvom redu jabuka.

Maxi je prepoznat kao aktivni promoter zdavog načina života. Tako kroz edukativne radionice u vrtićima i školama, na inovativan i kreativan način najmlađima pruža bitne informacije o važnosti zdravog života i ishrane.

Ova inicijativa je u sklopu akcije „Dani jabuke“ u Maxiju koja je namenjena svim potrošačima koji vode računa o tome da sebe i svoju porodicu hrane zdravo. Prvoklasne jabuke svih sorti nalaze se u prodaji u svim Maxi supermarketima od 9. februara do 22. februara.

 

Izvor: BIZLife