Klizalište na Tašmajdanu uz podršku NIS-a

PinterestFacebookTwitterShare

Na Stadionu Tašmajdan otvoreno je najveće klizalište na Balkanu. Do 15. februara 2017. ljubitelji klizanja će osim u ovom zimskom sportu moći da uživaju i u festivalu „ICE@TAŠ“ koji će im ponuditi različite sadržaje, poput muzičkog, scenskog i animiranog programa. Pored maskenbala, revijalnih hokejaških utakmica, umetničkog klizanja i retro žurki uz muziku iz perioda od 50-ih do 80-ih godina prošlog veka, posetioci imaju priliku da učestvuju i u humanitarnim akcijama. Svim đacima obezbeđen je i značajan broj besplatnih termina za klizalište.

Festival „ICE@TAŠ“ i otvaranje klizališta na Tašmajdanu podržala je kompanija NIS. NIS je prepoznao značaj ove društvene aktivnosti i pružuo podršku ovom projektu u cilju promovisanja sportskih vrednosti i ulaganja u zajednicu, a sve u skladu sa svojim korporativnim sloganom “Budućnost na delu”.

Tašmajdansko klizalište svojevremeno je predstavljalo kultno mesto u gradu na kome su se okupljale i klizale mnoge beogradske generacije, a u toku naredna dva meseca ta tradicija biće obnovljena.

Izvor: BIZLife