PRED NOVI LEDENI TALAS: Prihvatilištu za odrasla i stara lica donirano 1.000 obroka

PinterestFacebookTwitterShare

Usled nastale situacije u Srbiji izazvane niskim temperaturama i snežnim padavinama, Tikkurila, jedan od vodećih evropskih proizvođača dekorativnih premaza, donirala je konzerviranu hranu ukupne vrednosti od 126.000 rsd, pdnosno 1.000 obroka, starim, nemoćnim i bolesnim ljudima bez doma i brige Prihvatilišta za odrasla i stara lica Beograd.

„Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, kao društveno odgovorna kompanija na ovaj način još jednom želi da pokaže spremnost da najugroženijim kategorijama stanovništva pomogne u teškoj situaciji, a sve u cilju unapređenja uslova za korisnike usluga ustanova socijalne zaštite,“ izjavio je Đoka Janjušević, generalni direktor Tikkurile.

 „Ovim putem se u svoje ime, u ime korisnika i svih zaposlenih u Prihvatilištu za odrasla i stara lica Beograd zahvaljujem društveno odgovornoj kompaniji Tikkurila koja je izdvojila sredstva, kako bi omogućila da nam preko potrebna i neophodna pomoć u vidu konzervirane hrane, pristigne u našu ustanovu,“ izjavio je Prvoslav Nikolić, v.d. direktora Prihvatilišta.

Prihvatilište funkcioniše na teriotoriji Beograda i šire, prihvata sva punoletna lica koja se usled društveno negativnih navika ili nepredviđenih okolnosti zateknu na teriotoriji Beograda u stanju hitne socijalne potrebe, bez sredstava za život, bez ličnih dokumenata i slično.

Izvor: BIZLife