Veliki humanitarni bazar „SEVENTIES DISCO“ – British International School

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U predivnom dvorištu i zgradi osnovne škole koja se nalazi na adresi Užička 7a u Beogradu, BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL organizuje u subotu, 19. maja 2018. od 10:30 do 15:30 časova, izuzetno zanimljiv i posećen humanitarni bazar pod nazivom „SEVENTIES DISCO“.

Ove godine bazar je tematski posvećen disko muzici i disko stilu sedamdesetih godina.

Kao i prethodnih 15 godina, koliko je duga tradicija bazara, prikupljena sredstva biće usmerena za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine sredstva će biti donirana Dečijoj bolnici u Tiršovoj, Beograd, Odeljenju za hematologiju i onkologiju.

Veliki broj ambasada i kompanija već dugi niz godina učestvuje i podržava dobrotvorni rad škole, doprinoseći tako ne samo rešavanju konkretnih problema u lokalnoj zajednici, već pomažući školi u procesu učenja i podizanja svesti učenika o značaju humanitarnog rada.

Posetioci će imati priliku da kupovinom kupona učestvuju u nagradnom izvlačenju i osvoje dragocene nagrade. Pored ostalog, to će biti vaučeri donirani od strane raznih prestižnih hotela, restorana i kompanija… Izuzetno zanimljiv scenski program, štandovi za hranu, aktivnosti i igre za decu i još mnogo toga, biće sjajna prilika za posetioce da uživaju u predivnom ambijentu BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL, Užička 7a u Beogradu.

Ulaz je besplatan.

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili 011-3066-096.

British Internacional School – EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Izvor: BIZLife

Foto: Promo