Želimo da svojim primerom podstaknemo razvoj društvene odgovornosti

PinterestFacebookTwitterShare

Piše: Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću, Kompanija Bambi

Verujemo da se uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj poslujemo, i njenim ljudima. Zato je Bambi dugi niz godina poželjan partner zajednice u kojoj posluje i neko kome se veruje. U godini kada obeležavamo 50 godina postojanja kompanije Bambi i našeg najpoznatijeg brenda – Plazma, aktivno radimo na podizanju svesti o značaju davanja i buđenju solidarnosti.

Naša obaveza je da, pored zadovoljenja poslovnih, vodimo računa i o širim društvenim ciljevima koji su i naš poslovni imperativ. Mi vodimo računa šta naše okruženje misli o nama, odgovorni smo prema svojoj ulozi u društvu, posvećeni pravim vrednostima, želimo da budemo dobar komšija i odgovoran partner zajednice čiji smo deo, a cilj je opšte dobro.

Proteklih godina, višestruko smo nagrađivani za poseban doprinos unapređenju lokalne zajednice i pomoć najugroženijima kategorijama stanovništva. U 2015. godini kompanija Bambi je nagrađena Priznanjem za društveno odgovorno poslovanje za projekat „Bambi neguje buduće šampione“, od strane Privredne komore Srbije. Takođe, kompaniji Bambi je od strane Trag fondacije uručena i Virtus nagrada za doprinos lokalnim zajednicama. Osim  toga, članica smo i Foruma za odgovorno poslovanje – prve asocijacije društveno odgovornih kompanija u Srbiji.

Sve te aktivnosti, čine kompaniju Bambi jednom od društveno najodgovornijih. Zahvaljujući svemu što smo uradili u godinama za nama, u obavezi smo da nastavimo sa svojom dobrom poslovnom praksom, kako bismo realizovali i planove koje imamo za naredni period.

Izvor: BIZLife magazin