Besplatno predavanje profesora Kastalda za vodeće menadžere domaćih i stranih kompanija u Srbiji

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Profesor Sandro Kastaldo, predavač na Univerzitetu Bokoni i direktor Marketing odeljenja SDA Bokoni (Bocconi), održaće besplatno predavanje za vodeće menadžere domaćih i stranih kompanija u Srbiji, koje će se održati u ponedeljak 21. novembra 2016. godine sa početkom u 17,00 sati u Italijanskom institutu za kulturu, Kneza Miloša 56 u Beogradu.

Ovo predavanje održaće se povodom potpisivanja ugovora kojim je Mediona d.o.o iz Beograda postala ekskluzivni partner škole za menadžment SDA Bokoni.

Profesor Kastaldo je predavač i profesor na mnogim specijalističkim kursevima iz oblasti MBA i Marketinga na univerzitetima u SAD i Evropi, a autor je preko deset knjiga između kojih se izdvajaju “Trust in marketing relationship” i “Channel and Retail Marketing”.

Mediona je u saopštenju navela da je pored menadžera domaćih i stranih kompanija u Srbiji, predavanje dostupno i svim zainteresovanim na temu trgovine, distribucije i marketinga.

Predavanje će trajati 30 minuta. Sve neophodne i potrebne informacije možete dobiti na internet sajtu www.mediona.rs kao i sajtu SDA Bocconi .

Univerzitet Luiđi Bokoni iz Milana i njegova škola za menadžment SDA Bokoni predstavlja jednu od najprestižnijih obrazovnih institucija u svetu. Prošle godine SDA Bokoni je rangirana na 7. mestu za biznis i menadžment studije (po kategorizaciji QS World University ranking) a zauzima visoko mesto i na listama Financial Times-a, Forbes-a, Businessweek-a, Wall Street Journal-a i The Economist-a.

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot