U toku su prijave za Executive MBA i MBA stipendije u vodećoj poslovnoj školi u regionu

PinterestFacebookTwitterShare

Vodeća poslovna škola u regionu, COTRUGLI Business School, dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije ambicioznim pojedincima svesnima da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje nužni za napredak u karijeri.

COTRUGLI Business School je međunarodno AMBA (Association of MBA’s) akreditovana poslovna škola. AMBA akreditaciju poseduje samo 2% poslovnih škola u celom svetu, a 91% članova AMBA-e je ocenilo kvalitet njihove poslovne škole, predavača i kurikuluma kao “odličan” ili “vrlo dobar”.

Predavači na COTRUGLI Business School su renomirani stručnjaci i vrhunski konsultanti iz celog sveta, a prosečna ocena koju studenti daju predavačima iznosi 9,15. Program zahteva minimalnu odsutnost sa radnog mesta, a maksimalan povrat investicije kroz rad na ličnim poslovnim slučajevima. Predavanja se najčešće održavaju od petka do nedelje, jednom mesečno.

COTRUGLI Business School okuplja uspešne i perspektivne polaznike te priznate međunarodne predavače i stručnjake, a trenutno ima čak 1800 polaznika i alumnija iz celog regiona. Ako želite postati deo COTRUGLI porodice putem stipendija, iskoristite priliku i prijavite se do 12. aprila. MBA program podrazumeva učenje na primerima uspešnih poslovnih poduhvata lidera iz vodećih regionalnih i svetskih kompanija. Obrađivanjem studija slučaja u timovima naučićete kako realizovati ideju, koje su opasnosti i zamke u ostvarivanju i na šta bi trebalo obratiti posebnu pažnju.

Budući da je neuspeh gotovo neminovno sastavni deo poslovnog puta, boravak u poslovnoj školi stvara idealno okruženje za testiranje ideja, jer neuspeh nema trajne posledice kao u stvarnom poslovnom okruženju. Na taj način minimalizujete šansu za neuspeh u svom poslovanju.

Ukratko, MBA program vas osposobljava za širenje posla, upoznaje vas s prednostima i nedostacima brojnih mogućnosti koje su pred vama i nudi vam inspirativno okruženje u kom ćete biti izloženi inspirativnim idejama i kreativnom razmišljanju.

Suprotno od uvreženog mišljenja, ekonomisti čine tek deo grupe polaznika (30%), a veliku vrednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više i inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci itd.

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodeljuje MBA i Executive MBA stipendije u iznosu od 200.000 evra, koje variraju od polovičnih stipendija do tridesetpostotnih. Vrednost Executive MBA programa iznosi 18.000 EUR + PDV, dok je vrednost MBA programa 10.000 EUR + PDV.

Zašto se kandidati odlučuju za MBA program?

Budući da su intervjui s kandidatima već počeli, zanimalo nas je koji su najčešći faktori koji navode kandidate da se prijave. Donosimo najčešće razloge:

 Povećanje upravljačkih i preduzetničkih znanja i kompetencija

 Networking – poznavanje vrhunskih stručnjaka, međunarodnih predavača te kolega iz struke i ostalih industrija

 Veća konkurentnost pri zapošljavanju ili napredovanju u karijeri uz pomoć međunarodno priznate MBA diplome

 Želja za pokretanjem sopstvenog biznisa

Izvor: BIZLife