Više od 1800 menadžera iz regiona završilo je Executive / MBA programe COTRUGLI poslovne škole

PinterestFacebookTwitterShare

Vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School, dvanaestu godinu zaredom dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije u iznosu od 200.000 evra ambicioznim pojedincima svesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.

Ako ste do sad stekli minimalno petogodišnje relevantno radno iskustvo na pozicijama srednjeg ili višeg menadžmenta, završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za EMBA stipendije. Vrednost EMBA programa iznosi 18.000 EUR + PDV, a dodeliće se šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto školarine.

Ako ste stekli minimalno trogodišnje relevantno radno iskustvo, završili fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za MBA stipendije čija je vrednost 10.000 EUR + PDV. Dodeliće se šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u iznosu od trideset posto ukupne školarine.

MBA program (Master of Business Administration) je vodeći standard poslovne edukacije u svetu. Program je od izuzetne važnosti za svakoga ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promena u načinu razmišljanja i razvoj samosvesti koji je ključan u boljem donošenju odluka i napretku u karijeri. Posebno je važna činjenica kako MBA povezuje praksu i teoriju, a to je nešto što je izuzetno korisno za dalji razvoj u poslovnom svetu.

COTRUGLI Business School je jedna od 2% međunarodno AMBA (Association of MBA’s) akreditovanih poslovnih škola u svetu. Okuplja uspešne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake, a trenutačno ima čak 1600 polaznika i alumnija.

Izvor: BIZLife