Besplatna pomoć na putu uz NISOTEC prozvode

PinterestFacebookTwitterShare

Kompanija NIS je zbog velikog interesovanja potrošača proširila asortiman NISOTEC motornih ulja čijom kupovinom potrošač obezbeđuje pravo na poklon vaučer putne asistencije u okviru akcije „Pomoć na putu“.
Sada kupci 12 NISOTEC proizvoda dobijaju mogućnost da u slučaju kvara njihovog vozila dobiju besplatnu pomoć. Na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama kao i u bolje snabdevenim autošopovima, uz kupovinu 4 litra određenog NISOTEC ulja za putničke automobile, odnosno 10 litara NISOTEC ulja za komercijalna vozila, potrošač dobija na poklon vaučer kojim ostvaruje pravo na korišćenje servisa „Pomoć na putu“ tokom tri meseca od dana aktiviranja. Poklon paket putne asistencije uključuje neograničenu kilometražu šlepanja vozila u slučaju kvara na putu, jednu manju popravku na licu mesta, besplatan prevoz svih putnika iz vozila do mesta gde se prevozi vozilo, čuvanje vozila tri dana bez naknade, kao i mnogobrojne druge benefite.
Više informacija o akciji „Pomoć na putu“ koja traje do 1. septembra 2017. godine, kao i spisak proizvoda koji učestvuju u akciji dostupno je na sajtu http://www.nisotec.eu/sr-lat/nisotec-akcija-pomoc-na-putu.

Izvor: BIZLife