5 filmova koje bi svaki preduzetnik trebalo da pogleda u 2017.

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

Nemojte propustiti priče o velikim biznismenima i njihovim poslovima, koji će se prikazivati u ovoj godini.

5. Nobody speak

Hulk Hogan, Gawker i suđenje za slobodnu štampu.
Šta se desilo iza scene visoko-profilisane invazije privatne tužbe koja je pokorila Gawker? Ovaj dokumentarac pokazuje pad kompanije (online medij) i njenog osnivača Nika Dentona, kao i izneđujuće uloge milijardera iz Silicijumske doline Pitera Tila, u celoj toj sagi.

Film će imati premijeru na „Sundance“ festivalu, koji se završava 29. januara.

4. She started it

Ovaj dokumentarac prati pet preduzetnica. Tokom dve godine one prave plan i osnivaju svoje kompanije. Film pokazuje koliko su žene potcenjene u preduzetništvu i istražuje sumnju koju svaka od njih oseća prema sebi.

www.shestarteditfilm.com

3. The Founder

Majkl Kiton u ovom biografskom filmu tumači lik Reja Kroka, prodavca iz Ilinojisa koji je upoznao Meka i Dika MekDonalda, pedesetih godina prošlog veka u Južnoj Kaliforniji. Pomogao im je da njihov lokal burgera pretvore u globalni Mekdonalds lanac.

Film će u Americi početi da se prikazuje od 20. januara.

2. Becoming Warren Buffett

Gledanje ovog dokumentarca o investitoru i milijarderu neće vas učiniti slavnim i bogatim. Ali, moguće da će vas „šetnja“ kroz život ovog bogataša koji ima 86 godina, i kroz njegove dobre i loše odluke, približiti životu izobilja.

Prikazivanje će biti na kanalu HBO od 30. januara.

1.The Greatest Showman

Hju Džekmen tumači u ovom mjuziklu-biografiji lik vrhunskog biznismena i šoumena P.T. Barnuma. Poznat je po šouu „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“.

U bioskopima je od 25. decembra.

Izvor: BIZLife/Inc.com

Foto: Youtube/Printscreen

Piše: N.V.