9. NetWorking Day – Posluj digitalno, posluj uspešno!

PinterestFacebookTwitterShare

Ako ste preduzetnik, menadžer, planirate da širite krug poslovnih poznanstava i učite, ili jednostavno, želite da budete deo NetWorking Day-a, rezervišite u svom kalendaru, već sada, 22. mart za vaše omiljene poslovne susrete u Azzaro Red Clubu, od 18h.  Očekuju vas zanimljiva nova poznanstva, mnogo korisnih informacija, uz veoma aktuelnu temu i goste.

Na Networking Day-u će biti:

Lazar Bošković, vlasnik pr agencije Agitprop, Beograd, pr i marketing savetnik, scenarista Indexovog radio pozorišta, satiričar, pisac, kreativac i preduzetnik duže od 20 godina .
O Lazaru saznajte više na www.lazarboskovic.com, i obavezno pročitajte njegove tri biografije – prvu, napisanu za prijatelje, drugu – za klijente i treću, kako Lazar, kaže, za neprijatelje.

Nađa Jokanović, suosnivač i direktorka marketing i prodaje popularnog online portala,  Wannabe Magazine,  višestruka preduzetnica  i prava “lady” domaćeg  preduzetništva . Pratite Nađu na njenom blogu Dnevnik jedne poslovne zene www.nadjajokanovic.com

Srećko Šekeljić, ekspert za digitalni marketing i komunikacije Societe Generale banke  sa prisutnima će podeliti primere dobre prakse o korišćenju digitalnog marketinga i onlajn komunikacija u pokretanju i vođenju biznisa. Ako se po jutru dan poznaje, onda i od Srećka kao i od prethopdnih predstavnika Societe Generale banke, možemo očekivati obilje korisnih informacija i vrlo zanimljivo učešće.

Petar Donić, suosnivač mlade agencije za digitalni marketing, Evoke, Beograd,  koja je za svojih samo godinu dana postojanja postigla značajne reference i ozbiljne klijente.
Kako se može posati preduzetnik danas i koju vrstu energije i motivacije  poseduju pripadnici “millennials” generacije, razgovaraćemo s Petrom. Pratimo mlade i učimo od njih!

Kako biste obezbedili prisustvo na događaju, popunite formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linku http://www.networkingday.rs/prijava

Ulaznica je  1000 din uz standarno,  jedno piće gratis. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online.

Izvor: BIZLife