Aerodrom Nikola Tesla Beograd, drugi put za redom, dobitnik je priznanja “Najbolje iz Srbije 2016”

PinterestFacebookTwitterShare

Na svečanosti povodom dodele priznanja, koja je upriličena sinoć u Novom Sadu, nagradu je u ime Aerodroma Nikola Tesla primio izvršni direktor Raša Ristivojević.

– Hvala Privrednoj komori i Ministarstvu trgovine. Priznanje nam je značajnije u toj meri, jer su pored nas učestvovale i kolege iz drugih kompanija, koje su nam dodelile ovo priznanje, kao i građani koji su praktično konzumenti naših usluga, dolaze na Aerodrom Nikola Tesla i vide značajne promene u ambijentalnom smislu – kaže Ristivojević.

Protekle godine je zabeleženo povećanje broja putnika,  povećanje kargo prometa kao i povećanje u finansijskom smislu.

– Podaci govore da smo najsupešija kompanija u od svih aerodroma u bivšoj SFRJ. Prevezli smo skoro pet miliona putnika, što je značajan skok u odnosu na prethodne godine. Ove godine ćemo sudeći prema podacima, o povećanju od 14 odsto u januaru, premašiti tu cifru. Trudmo se da aerodrom Nikola Tesla ne bude samo mesto gde će ljudi samo da prođu, već da postoje i sadržaji koje imaju i drugi aerodromi u Evropi. Nedavno smo imali jednu izložbi slika na temu Nikole Tesle, u planu su i modne revije. Želimo da se naši putnici osećaju lepo i prijatno na aerodrom, da im putovanje pričinjava zadovoljstvo, jer smo mi prvi prag kada kreću negde i kada se vraćaju sa puta. Aerodrom predstavlja ulazna vrata Srbije, a taj prvi utisak puno govori, tako da se trudimo da bude prepoznatljiv i dobar – kaže Ristivojević.

Izvor: BIZLife