Bilo priče o Veljinoj fotelji, ali Vučić ne pristaje na “trange-frange”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: printskrin

Bilo je razgovora o tome da Velimir Ilić preuzme Koridore Srbije, ali sam odlučio da prednost treba dati struci, izjavio je premijer Aleksandar Vučić, dodajući da ne pristaje na ucene i “trange-frange” politiku.

Ilić je pokazao liniju koja ovu vladu razdvaja od svih drugih. Nije krio da je razlog njegovog istupa to što nije postavljen za direktora Koridora. Ja ne pristajem na ucene i trange-frange politiku. Ako je fotelja jedino što je Iliću važno, onda imamo sasvim suprotne poglede na politiku, rekao je premijer i lider SNS, komentarišući Ilićeve optužbe na njegov i račun naprednjaka.

Još jednom se pokazalo da napade na sebe i na svoju porodicu najpre možete da očekujete od onih za koje ste najviše učinili. Ne mogu da sagledaju svoje mogućnosti i ne znaju da kažu hvala.

Vučić je za TV Pink rekao i da su Ilića instruisali bivši šef diplomatije Vuk Jeremić i lider ZZS Dušan Petrović. Objašnjava i da je bilo razgovora o tome da Ilić preuzme Koridore, ali da je odlučio da prednost treba dati struci i interesima građana.

Ilićev sukob sa naprednjacima doneo mu je probleme i u stranci, pišu Novosti.

Izvor: Novosti

Foto: printskrin