Carnex i Creta Farms ostvaruju strateško partnerstvo

PinterestFacebookTwitterShare

Kompanija Carnex ostvaruje strateško partnerstvo sa grčkom kompanijom Creta Farms koje podrazumeva zajednički plasman inovativnog proteinskog sneka na tržište Srbije. Ovi pileći i svinjski snekovi, jedini te vrste na svetu, u Srbiji će se prodavati pod imenom Oliving O’Roll, a već tokom narednih meseci biće  dostupni na policama supermarketa i drugih tržišnih kanala.

„Znamo koliki je značaj novih trendova u ishrani i konstantno se trudimo da našim potrošačima ponudimo inovativne proizvode, vrhunskog kvaliteta i ukusa. Strateško partnerstvo sa liderom u mesnoj industriji u Grčkoj predstavlja naša nastojanja da domaćim potrošačima obezbedimo potpuno nov proizvod – jedini sočni snek od mesa na svetskom tržištu koji kombinuje odličan ukus, visok sadržaj hranljivih sastojaka i laku konzumaciju“, rekao je Vladica Mladenović, direktor prodaje u kompaniji Carnex i dodao „kao lider mesne industrije u Srbiji, Carnex je svojim imenom stao iza ove inovacije u nameri da kroz zajedničku saradnju sa grčkim partnerom uspešno plasira i pozicionira nove proizvode u kategoriji snekova na domaće tržište“.

„U potpunosti podržavamo i pozdravljamo saradnju domaćeg Carnexa i kompanije Creta Farms koja će, sigurni smo, biti od izuzetnog značaja za privrede obe zemlje. Nadamo se da će ovi inovativni proizvodi vrlo brzo osvojiti poverenje domaćih potrošača“, izjavio je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Izvor: BIZLife

Komentari 1

  1. patriota

    SIgurno će uvoz ovog proizvoda da nam pomogne, iovako nam je prejaka mesna industrija.