Dan korišćenih vozila u Delta Motorsu

PinterestFacebookTwitterShare

U prodajnom salonu BMW Srbija u Radničkoj ulici broj 8 u Beogradu u subotu 20. maja od 10 do 14 časova, biče održan Dan korišćenih vozila, najavljeno je iz kompanije.

Kako je saopšteno, tom prilikom za  potencijalne klijente obezbeđen je vaučer u vrednosti od 500€ za kupovinu korišćenog vozila ili usluge servisa za kupljeno vozilo, besplatan pregled i procena automobila u vlasništvu, akcijsku zamenu vozila staro za novo i staro za staro, specijalne pogodnosti za kupovinu korišćenih BMW i MINI vozila iz programa BMW Premium Selection,  kao i Premijum finansiranje za kupovinu korišćenih vozila kroz program BMW Select Financing, koje omogućava da izaberete visinu učešća i ratu.

Kako se navodi, ukoliko ste kupili novo vozilo u Srbiji koje je staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, bez obzira na marku vozila, ispunili ste uslov za otkup vozila kroz program BMW Premium Selection. Svoje korišćeno vozilo možete zameniti za novi ili korišćeni BMW ili MINI uz specijalne pogodnosti.

Izvor: BIZLife