Direktor EPS smenjuje direktore

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

Direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić smeniće osam direktora i šefova sektora u ovom preduzeću zbog grešaka u decembarskim računima za struju, potvrđeno je za N1 u ovom preduzeću.

Kako je rečeno biće smenjeni rukovodioci i u EPS i u EPS Distribuciji.

Na pitanje hoće li odgovornost snositi neko iz Agencije koja je očitavala brojila, u EPS navode da ne mogu da smene nikoga od njih već da mogu da ih, ukoliko utvrde njihovu odgovornost, novčano kazne.

Rok za reklamacije produžen do kraja meseca

Reklamacije građana na decembarske račune za električnu energiju, EPS će prihatati sve do kraja meseca, potvrđeno je u EPS za N1 i time je produžen prvobitno najavljeni rok od 8 dana za prigovor.

Svi korisnici koji sumnjaju u validnost obračunatog iznosa, imaju još šest dana da podnesu reklamacije po regularnoj proceduri na šalterima EPS u elektrodistribucijama, na adresi koja se nalazi na računima.

Takođe, prigovori mogu da se upute i pisanim putem na adresu, koja je naznačena na prednoj strani svakog računa. Ipak, iz EPS dodaju i da broj reklamacija na decembarske račune zasad ne izlazi iz prosečnih okvire, te da je u Beogradu primnjeno manje od 0,1% reklamacija.

Izvor: N1

Foto: Youtube