Gebrüder Weiss: Multimodalni transport na Putu svile

PinterestFacebookTwitterShare

Ponovno oživljavanje nekadašnjeg Puta svile kao transportne veze između Kine i Evrope: Gebrüder Weiss je prepoznao važnost ove transportne veze i u proteklim godinama se pozicionirao kako na kopnu, tako i u vazduhu i na moru. Pod sloganom Povezivanje Evrope i Azije. Na Putu svile ova međunarodna transportna i logistička kompanija pruža informacije o svojoj celokupnoj ponudi usluga od Istanbula, preko Teherana i Ašhabada,  sve do Šangaja. “Povezivanje  Evrope i Azije postaje sve važnije našim klijentima. Iz tog razloga, investiramo i na tržištima Centralne Azije, neposredno,  u usluge i osoblje”, kaže Volfgang Nisner, predsednik Upravnog odbora firme „Gebruder Weiss“.

“Mi pratimo klijente”

Privrednom rastu u Centralnoj Aziji u narednim godinama doprineće naročito kineska infrastrukturna inicijativa ‘Jedan pojas, jedan put’. Time će se i za evropske izvozne kompanije otvoriti atraktivna nova tržišta. Radi efikasnijeg povezivanja sa ovim regionima Gebrüder Weiss nudi ne samo transport međunarodnim vazdušnim i pomorskim putevima, već i intermodalna rešenja za Kinu kao i zbirne pošiljke na Kavkaz i u Iran. Zahvaljujući sopstvenim filijalama u Gruziji, Rusiji, Turskoj, Kazahstanu i Kini Gebrüder Weiss kao ekspert za logistiku može da ponudi jedinstvene i visoke standarde kvaliteta na licu mesta. “Mi smo logistički partner koji klijentima na raspolaganje stavlja strukture, kako bi omogućio besprekorni protok robe ka ovim regionima”. kaže Nisner.

Više informacija o kompaniji Gebrüder Weiss “Put svile” možete da pronađete na internet stranici: http://www.gw-world.com/silkroad/

Izvor: BIZLife