ILIĆ BESAN: Vučić mu mesecima obećava fotelju u Koridorima

PinterestFacebookTwitterShare

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić najavio je raskid koalicije sa Srpskom naprednom strankom, sa objašnjenjem da “nema šta da traži sa ekipom lažova i prevaranata”.

Bio sam korektan i ćutao sam, ali neću dozvoliti da me neko ponižava, rekao je Ilić za Blic, uz objašnjenje da se još pre sedam meseci dogovorio sa premijerom i predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem da ga postavi na mesto direktora Koridora Srbije, ali se to, međutim, nije dogodilo.

“Već sedam meseci mi govori da će me za sedam dana imenovati za direktora Koridora i nikako. A tamo cveta kriminal i korupcija. Eno, bivši direktor pegla račune i malverzacije.”

Tu je kriminal do kosti. Sve lepo piše u izveštaju radne grupe koju je sastavila ministar Zorana Mihajlović, tvrdi Ilić, dodao da je “već 100 puta” pričao sa Vučićem na tu temu i da sa njima više nema šta da razgovara.

Znam zbog čega se sve ovo dešava. Za nekoliko dana sve ću obelodaniti, pa neka narod sudi. To je nešto veliko. Mom strpljenju je došao kraj, poručio je on.

Izvor: Blic

Komentari 3

  1. Svetlana

    Hahaha!Ilic ne može da veruje da neko uzima a da je njemu izašao uvrstak.Kriminal na koridoru ne može biti veći nego dok je on bio.Dosta sa bracom Ilic.Dosta je napravio dok je bio na koridoru.Pardon,to mu je deda ostavio hahahahaha!E velika šteta sto nema vise pristupu pranja para

  2. Dr Miggyy

    Mr Velja Ilić se dosta nakraduckao, šta će mu više. On sada ispašta grehove iz 2000. zbog tumbanih i oštećenih autobusa, kamiona i vozila na putu Čačak-Beograd. Takođe kunu ga putnici zbog nabavke krševa od švedske lokomotive i vozova, da ne uđe čovek. Vučić ne sme da ga postavi za direktor Koridora, prošle godine na poslu jedva ostade živ, zaglavio se u blatu stvorenog u polavama. Veljo, Moraju sada neki novi klinci da se “nakraduckaju” a ti staro “kraduckalo” treba da se povuceš na dedino imanje i da lagano krckaš “kraduckano” i da se moliš Bogu sto nisi iza brave i da tamo “krckaš” kamen.

  3. Pingback: Bilo priče o Veljinoj fotelji, ali Vučić ne pristaje na "trange-frange" - Bizlife.rs