Još 5 ministara potvrdilo dolazak na Kopaonik biznis forum

PinterestFacebookTwitterShare

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine, Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, nova su imena koja su potvrdila učešće na predstojećem Kopaonik biznis forumu.

Pored premijera i članova Vlade, koji su ranije najavljeni, među ovogodišnjim učesnicima su i Dragana Marković, direktorka Poreske uprave Srbije i Pavle Petrović, predsednik Fiskalnog saveta Republike Srbije.

Predstojeći Kopaonik biznis forum biće i mesto susreta svih predsednika regionalnih privrednih komora. U okviru panela „Reforma programa regionalnih investicija: jedan region, jedna privreda?“ učestvovaće predsednici privrednih komora Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Kosova.

Forum se, u partnerstvu sa MaterCard, održava od 7. do 9. marta u hotelu „Grand“. Skup tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije.

Izvor: BIZLife