Kompanija Gorenje na Međunarodnom sajmu građevine

PinterestFacebookTwitterShare

Prateći strateško opredeljenje za očuvanje životne sredine, kompanija Gorenje, u okviru 43. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBE, predstavlja program eko friendly aparata. Gorenje kućne aparate odlikuje visoka tehnološka naprednost, ali i energetska efiksanost, zahvaljujući kojoj se u domaćinstvu štede voda i struja. Osim toga, učešće recikliranih materijala pojedinih aparata iznosi čak i do 100 posto.

Nova generacija EcoSmart bojlera prilagođava delovanje specifičnim potrebama svakog domaćinstva, čime štedi energiju i do 25%. Napredna elektronska kontrola pamti potrebe korisnika na osnovu čega optimizuje potrošnju energije. Izrađeni od stoprocentno recikliranih materijala, ovi bojleri nisu štetni po životnu sredinu i ne sadrže materije opasne po čoveka.

Kao poseban novitet, predstavljeni su i Gorenje kotlovi i kaminske peći na pelat, koje uz pomoć napredne BioLogic tehnologije obezbeđuju automatsko podešavanje svih parametara, kako bi se omogućila visoka efikasnost i niska emisija produkta sagorevanja i time smanjilo zagađenje životne sredine.

Osim bojlera, kotlova i kaminskih peći na pelat, posetioci sajma imaće priliku da pogledaju i novi asortiman kupatilskog nameštaja i opreme vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna, sa dugotrajnom antibakterijskom zaštitom.

Gorenje već 66 godina predstavlja sinonim za inovativne, kvalitetne aparate za domaćinstvo, visoke energetske efikasnosti. Osim jedinstvenog sklopa ekonomičnosti, uštede i očuvanja životne sredine, Gorenje aparati su napravljeni od materijala koji se reciklira i do 80%, a proizvodnja buke pojedinih aparata svedena je na minimum. Upravo zbog ovih prednosti, kompanija je dobitnik brojnih nagrada u oblasti ekologije i očuvanja životne sredine. Brend Gorenje dobitnik je i ovogodišnje nagrade Najbolje iz Srbije u kategoriji  Najbolji strani brend koji se prozvodi u Srbiji.

Štand Gorenja nalazi se u Hali 2 (nivo B) Beogradskog sajma.

Izvor: BIZLife