Obnovite vozni park

Porsche_promo_magaizin
PinterestFacebookTwitterShare

Kako na najpovoljniji način doći do novih vozila, pitanje je koje postavlja svaka kompanija i preduzeće u Srbiji prilikom obnove voznog parka. Pored, sada već tradicionalnih uslova finansiranja, iz Porsche finansijske grupacije stiže nam posebna ponuda beskamatnog lizinga na koju bi svakako trebalo obratiti pažnju.

U pitanju je takozvani „3-2-0“ vid finansiranja, koji pravnim licima i preduzetnicima omogućava fleksibilnu otplatu na 3 rate, u periodu od 2 godine i to bez kamate. Kreiranjem ponude „3-2-0“ uslovi finansiranja novog vozila gotovo da su izjednačeni sa kupovinom za gotovinu, s tim što je plaćanje podeljeno na 3 dela, umesto plaćanja celokupne sume odjednom. To praktično znači finansiranje novog automobila putem beskamatnog lizinga.

Novi „3-2-0“ vid finansiranja funkcioniše tako što se prvi deo ukupnog iznosa plaća prilikom sklapanja ugovora i on predstavlja učešće, drugi deo se plaća godinu dana kasnije, a poslednja trećina nakon 2 godine. Na ovaj način se zaokružuje čitavo finansiranje i to sa 0 odsto nominalne kamatne stope.

 Kako “3-2-0” funkcioniše u praksi pogledajte na primeru automobila čija je bruto vrednost 20.000 eura

Ovim načinom Porsche Leasing uvodi mogućnost nabavke automobila po izuzetnim uslovima, koji se ne završavaju samo pukom frazom. Ukoliko želite da obnovite svoj vozni park automobilima proverenog Volkswagen brenda, potražite ponudu kod prodajnog savetnika u nekom od ovlašćenih prodajnih centara marki Volkswagen, Audi, Seat i Volkswagen privredna vozila. Više informacija možete potražiti i na www.porscheleasing.rs.

Porsche_Grafika_PFGS_CMYK

Izvor: BIZLife magazin