PKS: Potrošači izglasali najbolju robnu marku Srbije

PinterestFacebookTwitterShare

Privatna robna marka Premia, koja se isključivo prodaje u radnjama Maxi, Tempo i Shop&Go po treći put dobitnik je nagrade „Najbolje iz Srbije 2016″  u kategoriji najbolji trgovački robni brend. Izbor se vrši na osnovu glasanja potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera.

Nagradu „Najbolje iz Srbije“ već 12 godina realizuju Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

„Ponosni smo na činjenicu da ova nagrada dolazi pre svega od potrošača koji su prepoznali Premia robnu marku kao najbolju u Srbiji. Ova nagrada je i potvrda da Maxi svojim kupcima obezbedjuje samo najbolje. Ovo je ujedno i priznanje srpskim kompanijama, našim dobavljačima, jer su oni, zajedno sa nama, doprineli da Premia postane jak i afirmisan brend na tržištu. Nastavljamo sa daljim razvojem i inovacijama kako bismo nasim kupcima omogućili najviše standarde u kupovini i vrhunski kavlitet – izjavila je Mirjana Jovašević direktorka korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija koja je vlasnik prodavnica Maxi, Tempo i Shop&Go.

Izvor: BIZLife