X

Poslovne vesti

Plejboj se vraća „starim vrednostima“

playboy_Beta_GavinBond_PlayboyAP
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/ PlayboyAP_Gavin_Bond

Časopis Plejboj (Playboy) ponovo će početi da objavljuje slike golih žena, najavio je taj magazin na društvenim mrežama.

Kuper Hefner, kreativni direktor Plejboja i sin osnivača časopisa Hju Hefnera, juče je naveo na Tviteru da je zabrana bila greška.

„Golotinja nikad nije bila problem pošto golotinja nije problem“, navodi se u njegovoj poruci.

Plejboj nije dodatno komentarisao odluku, a preko Tvitera i Fejsbuka povratak na staro proslavljen je uz #NakedIsNormal.

Plejboj, osnovan 1953, prestao je da objavljuje fotografije golih žena u martu 2016. Objavljivane su slike žena u provokativnim pozama, ali ne nagih. Izdanje za mart-april ove godine vratiće se staroj praksi.

Vlasnici i urednici Plejboja su odluku o neobjavljivanju golotinje doneli dok je izvršni direktor bio Skot Flanders koji je u maju prošle godine napustio časopis.

Veruje se da je za odluku da Plejboj ponovo počne da objavljuje slike golih žena najviše odgovoran 25-godišnji Hefner, koji je u avgustu nasledio oca na mestu prvog čoveka kreativnog tima kompanije iz Los Anđelesa.

Povezane vesti

playboy

Hefner prodaje Plejboj?

Hju Hefner (Hugh Hefner), koji je pre 63 godine pokrenuo časopis Plejboj (Playboy), razmišlja o njegovoj prodaji. On je već odabrao kompaniju

Izvor: Beta

Foto: Beta/ PlayboyAP_Gavin_Bond