“Represent club” – mesto okupljanja influensera i kompanija

PinterestFacebookTwitterShare

Više od 80 influensera različitih interesovanja i talenata postali su deo “Represent cluba”, nove usluge agencije Represent Communications, i mesto okupljanja uticajnih ljudi iz online zajednice.

„Represent club” formiran je sa ciljem da se kompanijama olakša kontakt i komunikacija sa influenserima za potrebe kampanja na različitim nivoima, ali i da se influenserima otvore vrata i unapredi saradnja sa kompanijama i brendovima.

‘’Mi već par godina blisko sarađujemo sa influenserima svih niša jer su oni svojim trudom, radom i talentom postali nezaobilazan i sastavni deo svih kampanja koje pokrećemo. Uvidevši to, logičan sled radnji je bio da tu našu saradnju i komunikaciju sa njima centralizujemo, kako bismo olakšali kompanijama njihov angažman, a nama bolju kontrolu nad kampanjama koje radimo sa njima. Sa nama su pojedinci iz različitih sfera: moda, sport, lifestyle, IT, food blogeri itd.’’, navodi Marko Cvetković u ime Represent cluba.

Represent Communications ove godine obeležava 15 godina poslovanja na tržištu Srbije i u skladu sa aktuelnim trendovima, posebnu pažnju posvećuje razvijanju digitalnih komunikacija.

Izvor: BIZLife