Tedeschi gradi neboder u centru Zagreba

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Na prostoru zgrade Croatia Lloyd u Ulici grada Vukovara u Zagrebu uskoro bi mogla da nikne nova poslovna zgrada s osam spratova, a kako neslužbeno saznaje Jutarnji list, glavni investitor “poslovnog nebodera” navodno bi trebala biti Atlantik grupa Emila Tedeschija.

Nekretnina je u vlasništvu Adris grupe, iz koje dolaze informacije kako će zgrada sigurno ići u prenamenu. Ali, iz obje kompanije još ne žele javno otkriti po kojem modelu će Adris ustupiti nekretninu Atlantiku.

U Adris grupi kratko su poručili kako trenutno provode celokupnu analizu svih nekretnina, odnosno poslovnih prostora u vlasništvu društva, te kako će nakon te analize doneti odluku hoće li ići u prodaju ili iznajmljivanje tih nekretnina.

Iz Atlantik grupe su Jutarnjem listu, pak, odgovorili kako već neko vreme razmatraju mogućnost ulaganja u “celovito osmišljenu i realizovanu zgradu sedišta kompanije” te kako su u tom kontekstu “promišljali o više različitih koncepata i mogućih lokacija, među kojima je i zgrada Lloyd Croatia u Vukovarskoj ulici”.

Izvor: BIZLife, Jutarnili list

Foto: YouTube screenshot